Bliv godt tilpas under arbejdet og sig farvel til rygsmerterne med en god lændepude eller halebenspude

En god Lændepude gør det muligt at tilpasse sig den naturlige krumning i ryggen og yde den støtte, du har brug for. Du kan finde en række lændepuder og halebenspuder, som gør tiden i din kontorstol meget mere behagelig.

Billig lændepude

Billig lændepude som måler 25×28 cm. Med rem til nem påspænding til stolen.

Set hos til

175,-

Se mere her

Høj lændepude

Justerbar lændepude som derfor kan tilpasses til at sidde helt rigtig i højden. Puden er fra Tempur.

Set hos til

599,-

Se mere her

Lændepude fra Tempur

Lille lændepude som er nem at have med på farten fx på rejser med tog og fly. Puden er fra Tempur.

Set hos til

699,-

Se mere her


» Klik her for at se hele udvalget af lændepuder «


Hvis du arbejder på et kontor, er der chancer for, du bruger størstedelen af ​​din dag i en kontorstol, der ikke giver den bedste støtte til din ryg. Som følge heraf kan du forlade arbejdet hver dag med en hård ryg og rastløse ben. Tilføjelse af en lændepude eller halebenspude til din stol kan give din ryg den støtte, du har brug for til at opretholde en god kropsholdning, bevare korrekt cirkulation og forhindre muskel træthed.

Der findes mange lændepuder som er designet til at forhindre usunde siddepladser ved at yde den rette støtte til at opretholde den naturlige kurve i rygsøjlen. En god lændestøtte hjælper med at øge blodgennemstrømningen og forhindrer muskel træthed og giver dig mulighed for at sidde komfortabelt uden smerte. Flere lændepuder indeholder justerbare, aftagelige stropper, du kan bruge til at fastgøre den på bagsiden, der er også aftageligt pudebetræk, som kan vaskes i maskinen.

Uanset om du løfter tunge ting på dit job eller har en atletisk skade, vil rygsmerter sandsynligvis plage dig på et eller andet tidspunkt i dit liv. Lændesmerter kan skyldes akut skade eller kronisk overforbrug. Dette kan igen nedbryde de væskefyldte diske i ryggen, der fungerer som støddæmpere. Uanset årsagen er der nogle fremgangsmåder, du kan gøre for at styrke ryggen og mindske smerterne i lænderyggen.

Evaluering af dit kontor for at gøre det mere ergonomisk, kan hjælpe dig med at forhindre smerterne i at blive værre

• Hvis du ofte bruger genstande, der er for langt ude af armens rækkevidde, kan det resultere i gentagne vridninger, der kan beskadige din nedre ryg. For at undgå dette skal du holde de ting du bruger mest inden for rækkevidde. Dette kan omfatte din telefon, hæftemaskine, blyant, notesblok eller noget helt andet, der bliver regelmæssig brugt. Hvis noget er for stort eller tungt at holde tæt på dit tastatur, skal du placere det, hvor du skal stå for at få det til at hjælpe dig med at modstå trangen til at vride.

• Din stol skal være i en højde, hvor dine fødder hviler helt og fladt på gulvet. Dine knæ bør også være lige med dine hofter. Hvis ryglænet i din skrivebordsstol ikke understøtter ryggen på en tilstrækkelig måde, kan du købe en lille lændepude eller et håndklæde, der ligger i din nedre rygkurve.

• Din computerskærm. Hvis du ser for højt eller for lavt på din skærm, kan det påvirke din kropsholdning og dermed bidrage til lændesmerter. Din skærm skal være omkring en armlængde væk fra din stol med den øverste del af skærmen, bare en lille smule under øjeniveau.

Hvis du har ondt i halebenet, kan du købe en halebenspude. De kaldes også for lændepuder og bruges både i bilsædet, kontorstolen, sengen og stolen derhjemme. En god støtte og siddestilling er enormt vigtigt og kan mindske en del smerter.

Vi har et udvalg af lændepuder som giver en god lændestøtte, som vi varmt kan anbefale.